KEMIJSKO ČIŠĆENJE

KEMIJSKO ČIŠĆENJE AUTOSJEDALA ZA OSOBNO VOZILO

OD 15.07.2021-31.07.2021 500KN SADA 250KN

Pogledaj slike

KOMPLETNO KEMIJSKO ČIŠĆENJE OSOBNOG VOZILA

OD 15.07.2021-31.07.2021 800KN SADA 400 KN

NAPOMENA:USLUGA KEMIJSKOG ČIŠĆENJA SE MOŽE OBAVITI BEZ OBZIRA NA VREMENSKE UVJETE

Ako ste nedavno kupili rabljeni automobil i tražite najčvršće moguće uklanjanje svih tragova kontakta od prethodnog vlasnika, tada će Vas zanimati naša kompletna usluga kemijskog čišćenja.

Vaš automobil je možda imao standardno pranje radi poboljšanja izgleda vozila, čineći ga vizualno privlačnijim, ali samo zato što unutrašnjost automobila izgleda čisto, to definitivno ne znači da nema mogućih bakterija, gljivica i virusa preostalih od prethodnog vlasnika.

Naša autopraonica nudi izbor rješenja za rješavanje problema za vaše vozilo. Točno znamo kako trajno i sigurno ukloniti miris dima i prljavštinu iz automobila.
Naši obučeni djelatnici također znaju kako očistiti autosjedalice do vrlo visokog standarda s najkraćim mogućim vremenima sušenja.

Većina autopraonica nude vanjsko i unutrašnje pranje vozila, međutim kada je riječ o izlijevanju mlijeka, mirisima i čišćenju autosjedalica, oni jednostavno neće imati opremu ili znanje za rješavanje situacije.

  • Potpuno unutarnje čišćenje
  • Izlijevanje i miris
  • Čišćenje tkanina i kože
  • Antibakterijski / antivirusni tretmani

Ako je putnik bolestan u taksiju, limuzini ili autobusu, to bi moglo potencijalno onesposobiti vozilo dok se problem ne riješi, svaki sat kada vozilo ne radi, gubi se novac jer nitko ne želi putovati u vozilu koje miriše na bolesno.

Naša autopraonica može značajno poboljšati kvalitetu zraka u unutrašnjosti vozila koja ima neugodan miris uzrokovan svakodnevnim izlijevanjem, cigaretnim dimom i neugodnim mirisom mokrog psa. Ako ste ikada prosuli mlijeko u svom vozilu, znat ćete da miris može zauvijek ostati, a nikakva količina dezodorizirajućih proizvoda neće popraviti situaciju!

Bakterije su glavni uzrok mirisa mlijeka, pa bakterije moramo ukloniti kako bismo uklonili miris. Ista metoda odnosi se na uklanjanje neugodnog mirisa uzrokovanog bolešću ili ako se dijete slučajno namočilo.

Kućni ljubimci koji su prevoženi u vozilu imaju naviku da se valjaju u svim vrstama gadnih stvari! Ta se kontaminacija može lako prenijeti sa životinje na tkanine i tepihe.

Napomena:Krovne elemente i krov extra naplacujemo